تعریف سیستم های تهویه مطبوع چیست انواع آن از سرمایشی تا گرمایشی-اخگرتابش

آب سردی که از طرف چیلر به فن کویل ها پمپاژ می شود ، عمل سرمایش هوا و آب گرمی که از طرف بویلر موتورخانه پمپاژ می شود ، عمل گرمایش هوا را در فن کویل ها و هواساز ها انجام می دهد که نحوه کار این سیستم در متن چیلر هوا خنک به خوبی توضیح داده شده است. اگر در بهترین شرایط ممکن کار ساخت و ساز انجام شود و همه محاسبات ساختمانی مانند بار ساختمان، لوله‌کشی‌ها و … به درستی انجام شود، اما دستگاه‌های سرمایشی مناسبی انتخاب نشود، باعث می‌شود کل تاسیسات مکانیکی ساختمان تحت تاثیر قرار گرفته و در نهایت نتیجه دلخواه حاصل نشود. از این رو باید برای انتخاب درست سیستم‌های سرمایشی ساختمان هم به جنبه فنی و تکنیکی سیستم توجه کرده و هم صرفه اقتصادی را در نظر گرفت تا با لحاظ کردن این دو جنبه بتوان نیازهای ساختمان را پاسخ‌گو بوده و نتیجه مطلوب حاصل گردد. برای مثال برای ایجاد درجه حرارت‌های پایین نمی‌توان از سیستم سرمایشی تبخیری استفاده نمود و حتی در دستگاه پکیچ هوایی به جهت بار سرمایشی که ایجاد می‌شود، ممکن است انبساط مستقیم صورت نگیرد و این مسئله باعث می‌شود که هوادهی ساختمان دچار مشکل شود. به همین خاطر توصیه می‌کنیم برای اینکه بتوانید انتخاب درستی را انجام دهید پارامترهای مختلفی را در نظر بگیرید.

۳ . دستگاه پکیج یونیت

توجه داشته باشید که در اغلب مواقع از سیستم های ترکیبی آدرس سایت استفاده می شود. منظور از سرمایشی گرمایشی این است که هم می‌توانند محیط را گرم و هم خنک کنند. باید گفت که این سیستم‌ها نسبت به کولر‌های گازی انرژی بیشتری مصرف می‌کنند. این نوع از فن کویل‌ها به صورت معمول دارای ظرفیت 200 تا 1000 فوت مکعب در دقیقه هستند و به دو دسته کابین دار یا بدون کابین تقسیم می‌شوند. به همین دلیل در نصب سیستم های “وی آر اف” نیاز به موتورخانه نخواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کولر آبی به مقاله “آشنایی با کولرهای آبی، نحوه کارکردن و روش های نگهداری از آن” مراجعه فرمایید.

  • لازم به ذکر است که ابعاد موتورخانه باید از همخوانی لازم با ابعاد ساختمان برخوردار باشد.
  • دلیل نامیدن این سیستم‌ها به اسم تمام هوا تنها به این دلیل است که برای همه‌ی فضاهای مورد نیاز احتیاج به لوله‌کشی چه سرد و چه گرم نیست.
  • در واقع این مطلب یک راهنمای خوب برای انتخاب بهترین وسیله سرمایشی مناسب فصول گرم است.
  • همچنین می‌توانید قبل از خرید با مشاورین زبده ما تماس حاصل فرمایید تا شما را در این زمینه راهنمایی کنند.

می توان گفت یکی از قدیمی ترین انواع سیستم های سرمایشی که اتفاقاً در داخل کشور ما محبوبیت زیادی داشته و بیشتر در مناطق جغرافیایی گرم و خشک کشور مورد استفاده قرار می گیرد، کولر آبی است. این دستگاه از بخش های اصلی از جمله کانال خروجی، بدنه اصلی، ناودان ها، شناور، جعبه برق، پمپ آب، موتور برق و فن یا پروانه تشکیل شده است. مثل بویلر موتورخانه و پکیج به عنوان ایجادکننده آب گرم، دستگاه‌های یونیت هیتر، رادیاتور، سیستم‌های سرمایش از کف، فن‌کویل، هواساز و… که به عنوان تبادل کننده حرارتی بین آب گرم و هوای درون ساختمان استفاده دارند. این سیستم‌های تهویه با هدف کنترل شرایط محیطی مناسب برای کارهای پژوهشی و تولیدی، ایجاد محیطی برای رفاه افراد و افزایش سطح تمرکز آن‌ها در کار و مانع از ورود هوای آلوده به داخل ساختمان و انتشار آلاینده‌ها به بیرون میباشد. این سیستم‌ها اغلب در صنایعی مانند کارخانجات نساجی، کاغذسازی، تولید شیرینی، واحدهای صنعتی چاپ و عکاسی کاربرد بالایی دارند. یکی دیگر از سیستم‌های سرمایشی خانگی که پرکاربرد هم هستند فن کویل است که می‌توان آن را جزء بهترین گزینه‌ها برای خنک نگه داشتن دمای خانه دانست.

تعریف سیستم های تهویه مطبوع چیست انواع آن از سرمایشی تا گرمایشی-اخگرتابش

در ویترین نت انواع سیستم‌های سرمایشی مناسب برای امکان مسکونی بزرگ و کوچک را موجود داریم که می‌توانید همین حالا اقدام به خرید نمایید. انواع سیستم گرمایشی و معرفی بهترین انها لیست تجهیزاتی که میتوان آن ها را با خانه هوشمند کنترل کرد… و در تحقیق در مورد سیستم های گرمایشی سرمایشی میتوان گفت چیلر جزو یکی از بهترین سیستم خنک کنندگی خانگی انتخاب شده است. در این دستگاه یک (هواساز در بالای سقف کاذب) قرار داده می شود و هوا را مستقیما و یا با استفاده از کانال های اجرا شده در تمامی اتاق ها و فضاها توزیع می نماید. داکت اسپلیت ها در دو نوع معمولی و اینورتر تولید می شوند که داکت اسپلیت اینورتردار به حسگر دمای داخلی مجهز است و می تواند با تغییر فرکانس برق وارد شده، تعداد دور و قدرت کمپرسور را با توجه به دمای محیط تغییر دهد.

جریان هوای مطلوب:

کولرهای آبی از بهترین گزینه‌ها برای مناطق جغرافیایی دارای آب و هوای گرم و خشک هستند. این کولرها مصرف برق کمی دارد و به کمک دریافت هوای بیرونی و عبور آن‌ها از مجرای پوشال‌های خیس از آب، هوای خنک را از طریق فن‌های خود و کانالا کشی به داخل محیط ساختمان هدایت می‌کنند. تولید هوای خنک به وسیله آب، باعث می‌شود که به همراه خنکی، رطوبت را نیز دریافت کنیم.

در همه سیستم‌های مکانیکی ایجاد سرمایش تنها از طریق برودت تبخیری امکان‌پذیر است و هرچه سرعت تبخیر یک ماده بیشتر باشد میزان سرمایش ایجاد شده توسط آن نیز بیشتر خواهد بود. منابع برودت در سیستم‌های معمول گرمایش و سرمایش به نام چیلر شناخته می‌شوند و به دو نوع ضربه‌ای یا معمولی و چیلر جذبی تقسیم می‌شوند. در هر دو نوع سرمایش در اثر بخار شدن ماده‌ای به نام ماده مبرد که معمولاً گازی شکل است ایجاد می‌گردد.

انواع سیستم های گرمایشی و سرمایشی ساختمان بر حسب فصل های سال

طرز کار این رادیاتورها به این شکل است که به محض روشن کردن آن‌ها تمام گرمای تولید شده به منزل ارسال شده و انرژی اضافی از بین نمی‌رود. در واقع میتوانیم بگوییم که رادیاتورهای شیشه‌ای بازده‌ای صددرصد دارند. در ساخت رادیاتورهای شیشه ای هیچ نوع تجهیزات جانبی که احتیاج به تعمیر داشته باشد به کار نرفته است.