همه چیز درباره ی آسانسور، تاریخچه و انواع آسانسور بلولایت ایران

آسانسور به انگلیسی elevator است، و MRL مخفف Machine RoomLess می باشد که در آنها، سیستم آسانسور، موتورخانه ندارد و کلیه تجهیزات داخل چاه آسانسور نصب شده اند . این نوع از آسانسورها بیش‌تر در خانه‌های دوبلکس استفاده می‌شود و نهایتاً برای 4 طبقه مناسب است. در آسانسورهای پنوماتیک نیازی به ایجاد چاه آسانسور و اتاق موتورخانه نیست.

برای مثال یک آسانسور مسافری می تواند از سیستم کششی یا سیستم هیدرولیک بهره ببرد. ولی در این مطلب آنچه مورد نظر است دسته بندی انواع آسانسور بر مبنای نوع کاربرد آنها است. آسانسور هیدرولیک مانند تمام ماشین های دیگری که از سیستم هیدرولیک بهره می گیرند بر پایه دو فاکتور مهم جریان روغن و فشار هیدرولیک عمل می کنند. در این نوع آسانسور، کابین بصورت مستقیم یا غیرمستقیم از طریق جک هیدرولیک جابجا می شود.

در این نوع آسانسور کادر وزنه وجود ندارد و تمامی وزن بار داخل آسانسور توسط سیستم جک هیدرولیک اداره می شود و همین عدم وجود کادر وزنه باعث می شود که ما نیاز به موتورهای قوی تری نسبت به نوع قبلی آسانسور داشته باشیم. موتور این آسانسورها به همراه یک شیر الکتریکی مخصوص که پاوریونیت نامیده می‌شود، در ظرف روغن غوطه‌ور هستند و وظیفه تامین فشار روغن برای جک هیدرولیک را شستی متالیفت دارند. شرکت آسانسور و پله برقی هیرو در زمینه سرویس و‌ نگهداری آسانسور، آسانسور خودروبر، آسانسور هیدرولیک، آسانسور صنعتی، آسانسور روملس، آسانسور باربر و اخذ استاندارد ادواری آسانسور فعالیت میکند. یکی از اجزای سیستم آسانسور، ریل های راهنما است که وظیفه دارد کابین آسانسور و وزنه تعادل را دائما جابجا کند. این ریل ها جنس بسیار محکمی دارد تا از این طریق توانایی تحمل نیروهای ایجاد شده از بارهای داخل کابین و ترمزهای ایمنی را داشته باشد.

این آسانسورها از لحاظ شکل به دو نوع شیشه ای و بسته تقسیم بندی می شوند. این آسانسورها، دسترسی به ساختمان‌ها را برای رانندگان آسان‌تر می‌کنند. برخی از آن‌ها حتی می‌توانند بچرخند، به طوری که راننده فقط به جلو حرکت کند و هرگز نیاز نباشد دور بزند یا دنده عقب بگیرد.

امروزه طراحی آسانسورهای جدید کاملا مبتنی بر فناوری های جدید صورت می گیرد که توانایی رفع نیازهای متعدد کاربران را داشته و می تواند مشکلات سیستم های قبلی را به حداقل ممکن برساند. امروزه سیستم های جدیدی از قبیل آسانسور هوشمند، آسانسور اینترنتی و آسانسورهای سبز و سازگار با محیط زیست در صنعت آسانسور طراحی و تولید شده اند که از دانش و فناوری مدرنی برخوردارند که می تواند در آینده تحول شگرفی در این صنعت ایجاد کند. در این رابطه شرکت هیرو آسانسور با تمام توان کوشش کرده است تا از فناوری های روز جهانی در طراحی و ساخت آسانسورهای جدید استفاده کند تا بتواند نیازهای کاربران و مشتریان را با فناوری های روز و با کم ترین مشکلات برطرف کند. به گونه ای که چنین آسانسورهایی کار جابجایی را در ساختمان ها نسبت به گذشته بسیار آسان کرده است.

چاه آسانسور

این آسانسور ها تنها برای امور صنعتی و کاری مورد استفاده قرار می گرفت و در منازل عملا هیچ کاربردی نداشت. ( آسانسور ) اتاقکی در بعضی از ساختمان های چندطبقه که به وسیلۀ برق کار می کند و برای جابجا کردن افراد و حمل بار در طبقات مختلف استفاده می شود. بين 1500 قطعه اي که آسانسور را تشکيل مي دهند ريلها قسمت ثابت آسانسور واکثر قطعات ديگر همه متحرک هستند . بنابراين ريلها حساس ترين قسمت بوده وبزرگترين نقش را در عملکرد درست کليه تجهيزات آسانسور بعهده دارند. کارشناسان هیرو در اولین فرصت، به تمامی سوالات شما درباره طراحی و نصب آسانسور پاسخگو خواهند بود.

بافر کهرام 1300 کیلو گرم آسانسور

همه چیز درباره ی آسانسور، تاریخچه و انواع آسانسور بلولایت ایران

این کتاب به استفاده از یک سری آسانسور های ابتدایی در حوزه ی مسائل جنگ اشاره کرده است. همچنين در صورت تقاضا ، شرکت مهديس آسانبر توانايي واردات و سفارش طراحي وساخت انواع درب در اندازه هاي مورد نظر جهت مصارف وکاربرهاي خاص ويا متناسب با وضعيت ساختمان را دارا مي باشد. شاید همه ما در نگاه اول و در زندگی روزمره ی امروزی به ضروری بودن استفاده از وسیله ای به نام آسانسور پی نبریم و اگر فقط چند لحظه به نبودن و عدم وجود این دستگاه فکر کنیم متوجه خواهیم شد که جزء ضروریات هر ساختمان، برج، پاساژ و … در صورت نبود آسانسور دسترسی به طبقات بالا سخت و افراد سالمند، بیماران و …

از این نوع آسانسورها برای جابه‌جایی بار و افراد به‌صورت محدود استفاده می‌شود و در بیشترین ظرفیت خود توانایی جابجایی وزنی حدود ۲۴۰ کیلوگرم را دارد. استفاده از آسانسورهای پنوماتیک انتخاب خوبی برای خانه‌های دوبلکس و یا خانه‌های دو الی چهار طبقه‌ای- که جای بسیار کمی دارد- است. پس از اختراع اوتیس و ایمن شدن آسانسورها ساخت‌وساز افزایش یافت و با افزایش ساخت‌وساز تقاضا برای تولید آسانسور نیز افزایش یافت و این موضوع باعث به وجود آمدن انواع آسانسور شد. عمران مدرن یکی از شرکت‌های نوپا در زمینه فعالیت‌های ساختمانی است که هدف آن ایجاد بستری هوشمند در زمینه ارائه خدمات و محصولات ساختمانی و حدف واسطه‌ها و ارتباط مستقیم خریدار و ارائه دهنده است. عمران مدرن به دنبال ایجاد فضایی نوین و هوشمند در ارتباطات ساختمانی است.

  • یکی دیگر از عوامل مهمی که تاثیر زیادی روی قیمت آسانسور می گزارد، شرکت سازنده آن است.
  • طراحی آسانسور باید به نحوی باشد که افراد درون آن احساس آرامش و راحتی کنند.
  • هرچه آسانسور بالاتر برود، رشد ذهنی خواب ببیننده سطح بالاتری خواهد داشت.
  • در سال ۱۳۵۴ کارخانه آسانسور و پله برقی ایران در ابهر تأسیس و مدتی بعد تحت لیسانس هاوس هان آلمان شروع به تولید می‌کند.

به طور کلی سیستم های آسانسور در برخی اجزا و قطعات اصلی، مشترک هستند. نصب موتورهای گیرلس نیازی به موتورخانه نداشته ولی موتورهای گیربکس به موتورخانه نیاز دارند. به طور کلی درب آسانسورها از لحاظ مکانیکی به درب لولایی یا ساده، درب سانترال یا نیمه اتوماتیک و درب تلسکوپی یا اتوماتیک تقسیم بندی می شوند. سوئیچ های ایمنی یا لمینت سوئیچ در ابتدا و انتهای مسیر حرکت اسانسور قرار می گیرند. نصب این سوئیچ ها از بروز حوادثی مانند سقوط کابین جلوگیری می کند. حفاظ اطراف آسانسور محدوده کابین اسانسور را مشخص می کند و محل قرار گیری اتاقک را نشان می دهد.

قوانین جدید استاندارد آسانسور چک لیست استاندارد آسانسور

آسانسور یا بالابر یکی از راحت‌ترین نوع حمل و نقل در داخل ساختمان است. با اینکه ممکن است از پلکان برای رسیدن به طبقات استفاده کنید اما آسانسور یک جایگزین سریع‌تر و مفید‌تر از پله‌ها است. آسانسورها به دلیل آسایشی که برای انسان ها فراهم می کنند، در ایران نیز با استقبال خوبی رو به رو شدند و کم کم به صنعت پررونقی مبدل گشت و زمان صنعتی شدن آسانسور در ایران را می توان به ۸۰ سال پیش نسبت داد. سنسورهای دور انداز و سنسور استپ طبقه، جایگزین سنسورهای ثابت شده اند. این سنسورها به وسیله تراول کابل به مدار فرمان متصل شده و کار شناسایی را انجام می‌دهند.